ΡΟΗ ΕΔΗΣΕΩΝ
latest

Αεροσυνοδός μοιράζεται λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει στους επιβάτες αν πεθάνουν στο αεροσκάφος (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια αεροσυνοδός αποκάλυψε την αλήθεια για το τι συμβαίνει όταν ένας επιβάτης πεθαίνει σε μια πτήση.

Ο θάνατος είναι ένα γεγονός της ζωής και κάτι που όλοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάποια στιγμή. Αν και οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να ελπίζουμε μόνο σε έναν ειρηνικό θάνατο σε ώριμη ηλικία, οι άνθρωποι πεθαίνουν μερικές φορές απροσδόκητα, και αυτό περιλαμβάνει και τους θανάτους κατά τη διάρκεια πτήσεων.

Πιθανότατα συμβαίνει και αυτό περισσότερο απ' όσο νομίζετε. Εν πάση περιπτώσει, «το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι αν κάποιος αρρωστήσει σοβαρά σε μια πτήση, το πλήρωμα θα προσπαθήσει να του προσφέρει άμεση βοήθεια».
«Αν αυτό σημαίνει εκτροπή της πτήσης και παροχή πρώτων βοηθειών στον αέρα, αυτό θα κάνουν. Ωστόσο, αν κάποιος πεθάνει απροσδόκητα και χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορεί να συμβούν», εξήγησε η αεροσυνοδός σε σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στην σελίδα της στο TikTok.

«Μια γυναίκα που καθόταν δύο σειρές πίσω μου σε μια 11ωρη πτήση από τη Φρανκφούρτη στη Σιγκαπούρη είχε σταματήσει να αναπνέει στο τελευταίο σκέλος του ταξιδιού», της είχε αναφέρει μια επιβάτης. Μια είδηση που την συγκλόνισε έχοντας σαν δεδομένο το τι έχει βιώσει η ίδια.
« PREV
NEXT »