ΡΟΗ ΕΔΗΣΕΩΝ
latest

Παναθηναϊκός – Στη φόρα τα προσωπικά του Μπένιαμιν Βέρμπιτς: «Πόσοι πατεράδες ξαπλώνουν με τρανς;»


Δημόσιο “ξεκατίνιασμα” για τον παίκτη του Παναθηναϊκού, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, Αλβίνα Τσαρένκο.

Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήρια για την κηδεμονία του παιδιού τους, αλλά την ίδια ώρα, έχουν ανοίξει “πόλεμο” και στα social media. Η Τσαρένκο κατηγόρησε τον Βέρμπιτς ότι υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο που τον δείχνουν να κάνει καταχρήσεις και να κοιμάται με άντρες και τρανς, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά: “Πόσοι κανονικοί πατεράδες έχουν σέλφι με τέτοιου είδους κυρίες-αγόρια;”. Το γεγονός έφερε λοιπόν ένα ξέσπασμα από τον Σλοβένο εξτρέμ του Παναθηναϊκού στο instagram.

Η ανάρτηση του Βέρμπιτς

«Ζητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ με την Αλβίνα Τσαρένκο, αλλά νιώθω πως πρέπει να το κάνω, καθώς όλα αυτά τα ψέματα που αναφέρει σχετικά με την προσωπική μου ζωή, έρχονται από αυτήν σαν μια προσπάθεια για να επηρεάσει την ελληνική δικαιοσύνη, μιας και εκκρεμεί η δικαστική απόφαση σχετικά με το παιδί.

Παρόλο που δε νοιάζει κανέναν, απλά για να το αναφέρω, είμαι στρέιτ. Δεν είχα ποτέ ερωτική ζωή με άντρα ή τρανς. Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες της πρώην κοπέλας μου, Λίλι (πρόσθεσε ανδρικό μόριο) και τώρα αναφέρει ότι πήγα στο κλαμπ με δύο τρανς! Αυτή τη φορά, ήταν η ξαδέρφη μου Jerneja και η φίλη της η Κάτια, από την Σλοβενία.

Αν το θέμα στη μέση δεν ήταν το παιδί μου, θα το έπαιρνα από τη μεριά της, σαν μια χαμηλού κόστους κωμωδία. Η Αλβίνα διώκεται από μένα, για αρκετές προσβολές και ψεύδη, η δυσφήμιση προς το πρόσωπό μου είναι ένα είδος εκδίκησης. Η Αλβίνα είναι μια παθολογική ψεύτρα!».
« PREV
NEXT »