ΡΟΗ ΕΔΗΣΕΩΝ
latest

Γυναίκα ανακάλυψε το τρόπο για να καταλαβαίνει πότε ένας άνδρας απατά


Μια γυναίκα αποκάλυψε το μυστικό που αποδεικνύει αν ο μελλοντικός σύντροφος σας απατήσει. Η ίδια αποκάλυψε πως ο άντρας της, την απατούσε, όταν ήταν έγκυος.

Η Kira Arellano έγινε viral στο TikTok, όταν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το μυστικό, με το οποίο θα καταλάβει κάποιος, αν ο σύντροφος του, τον απατά. Η ίδια έχει βιώσει μια τέτοια εμπειρία, καθώς ο σύντροφος της, την απάτησε, όταν ήταν έγκυος και περίμενε το παιδί τους.

Η γυναίκα είναι κάτοικος του Λος Άντζελες και δουλεύει στο τομέα της υγείας. Μετά από την τραυματική εμπειρία που βίωσε, ανακάλυψε ένα τρομερό μυστικό, προκειμένου να καταλάβει γρήγορα, αν ο μελλοντικός της σύντροφος πρόκειται να την απατήσει.
Η ίδια στο βίντεο που δημοσίευσε ανέφερε με αρκετές λεπτομέρειες την ιστορία της. Πιο συγκεκριμένα είπε πως αποκάλυψε, ότι την απατά, όταν βρίσκονταν στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της. Εκείνη αποφάσισε να μην κρατήσει το παιδί, να δεχτεί την συγνώμη του και τρεις μέρες έπειτα είπε το μεγάλο «Ναι», σε πρόταση γάμου που της έκανε.

Προκειμένου κανένας άλλος άνθρωπος να βιώσει αυτό το αίσθημα, η κοπέλα απόφασισε να μοιραστεί το μυστικό που ανακάλυψε. Το μυστικό τελικά είναι το προγαμιαίο συμβόλαιο. «Μόλις έφερα το συμβόλαιο και το έδειξα στον σύντροφο μου, παραξενεύτηκε. Δεν ήξερε τι να πει».

Η ίδια πιστεύει πως αν κάποιος απατήσει έστω και μια φορά, θα το ξανακάνει. Αποτελεί μια κακή συνήθεια που δεν πρόκειται να «φύγει» από το DNA του. Αμέσως αρκετοί χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν την δημοσίευση και τα σχόλια ποικίλουν.

Οι περισσότεροι καταλήγουν στο γεγονός πως πλέον, εξαιτίας των social media, δεν γίνεται να παντρευτείς και να μην κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεις την σχέση, δηλώνουν οι περισσότεροι.


« PREV
NEXT »