ΡΟΗ ΕΔΗΣΕΩΝ
latest

28χρονη μητέρα σκότωσε το γιο της επειδή την έπιασε να κάνει σ@ξ με τον παππού του - Δε φαντάζεστε τι έγινε στη συνέχεια


Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ιταλία, φέρνει στο φως η «Daily Mirror». Πρόκειται για μια 28χρονη μητέρα που σκότωσε το γιο της, επειδή την έπιασε να κάνει σ@ξ με τον παππού του.


H Veronica Panarello, είναι μια σύγχρονη «Μήδεια», που στραγγάλισε τον ίδιο της τον γιο (Loris Andrea Stival), τον πέταξε σε ρέμα και στη συνέχεια υποδυόταν την απελπισμένη μητέρα, ψάχνοντάς τον και υποστηρίζοντας πως τον έχουν απαγάγει ώστε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές.


Και όλα αυτά τα έκανε, επειδή ο 8χρονος ανακάλυψε ότι η μαμά του και ο παππούς του, διατηρούσαν ερωτικό δεσμό.

Τελικά η φρικτή δολοφονία (που έγινε τον Νοέμβριο του 2014) αποκαλύφθηκε και η Panarello καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση.

Ωστόσο τα νέα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν είναι ακόμα πιο σοκαριστικά, καθώς η σύγχρονη «Μήδεια» αποκάλυψε στο δικαστήριο πως ο γιος της την έπιασε να κάνει σ@ξ με τον πεθερό της.Όπως είπε η Panarello, ο πεθερός της την βοήθησε να σχεδιάσει και να εκτελέσει τον φόνο επειδή ο Loris τους είχε πιάσει να κάνουν σεξ. Εκείνος βέβαια αρνήθηκε τον ισχυρισμό και απειλεί να μηνύσει τη νύφη του για συκοφαντική δυσφήμιση.θηκε τον ισχυρισμό και απειλεί να μηνύσει τη νύφη του για συκοφαντική δυσφήμιση.

« PREV
NEXT »