Βρετανία: Συγκλονίζει νέο επεισόδιο με μαχαίρωμα σε πάρκο στο Λονδίνο...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

FullPress365 team
0


Στο πάρκο «Χάιντ Παρκ» στο Λονδίνο άνδρας ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από συμμορία οπλισμένη με μαχαίρια μπροστά στο τρομαγμένο πλήθος. Είναι η 5η επίθεση με μαχαίρια που σημειώνεται στο Λονδίνο από το Σάββατο (29/05).



 Νέο επεισόδιο με μαχαίρωμα σε πάρκο του Λονδίνου συγκλονίζει τη Μεγάλη Βρετανία και το βίντεο που δείχνει άνδρα να ξυλοκοπείται και να μαχαιρώνεται από συμμορία οπλισμένη με μαχαίρια μπροστά στο τρομαγμένο πλήθος, κάνει το γύρο του κόσμου. Το περιστατικό έγινε στο «Χάιντ Παρκ» στις 9 το βράδυ της Τρίτης (01/06).

Είναι η 5η επίθεση με μαχαίρια που σημειώνεται στο Λονδίνο από το Σάββατο (29/05), συμπεριλαμβανομένων δύο δολοφονιών και επίθεσης σε σκύλο της αστυνομίας. Το «Χάιντ Παρκ», το μεγαλύτερο πάρκο στο Λονδίνο, την πιο καυτή μέρα του έτους ήταν γεμάτο από κόσμο την στιγμή της επίθεσης.



Το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τους κακοποιούς να κλωτσούν και να χτυπούν το θύμα μετά από επίθεση με την τεράστια λεπίδα. Την ίδια ώρα, πλήθος κόσμου τρέχει τρομοκρατημένο να ξεφύγει.

Σε ένα άλλο βίντεο φαίνεται η συμμορία να κυνηγάει το θύμα μέσα στο πάρκο πριν χάσει την ισορροπία του και πέσει στο έδαφος ενώ δέχεται γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι. Την ίδια στιγμή μια γυναίκα πανικόβλητη ακούγεται να φωνάζει «Μαχαιρώθηκε! Υπάρχει ένα μαχαίρι, υπάρχει ένα μαχαίρι! Ω Θεέ μου!».

Τη στιγμή που το βίντεο τελειώνει, το θύμα βρίσκεται στο έδαφος ακίνητο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του κεντρικού Λονδίνου. Χθες η αστυνομία είπε ότι πιστεύει ότι ο άτυχος άνδρας θα ζήσει. Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

To fullpress365.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.


Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=( ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !