ΡΟΗ ΕΔΗΣΕΩΝ
latest

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε εναντίον follower - "Όχι ρε γελοιε !!!δε λιώνω εύκολα!".


Την απάντησή της σε ένα κακεντρεχές σχόλιο για την εξωτερική της εμφάνιση έδωσε μέσω του Twitter η παρουσιάστρια του Alpha, Κατερίνα Καινούργιου.

Ένα άκομψο και εντελώς προσβλητικό σχόλιο δέχθηκε από χρήστη του διαδικτύου η Κατερίνα Καινούργιου για την εξωτερική της εμφάνιση, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της παρουσιάστριας του Alpha.

Η ίδια ποτέ δεν έχει κρύψει ότι έχει προχωρήσει σε αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και το σώμα της και συχνά έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικού σχολιασμού από τηλεοπτικά πρόσωπα και μη. Σχόλια τα οποία αποτελούν χτυπήματα κάτω από τη μέση και που καλούν την ίδια να δικαιολογηθεί και να λογοδοτήσει για πράγματα που είναι εντελώς ελεύθερη να κάνει.

Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός "TVούρλο" στο Twitter ρώτησε σε twett του εάν η Κατερίνα Καινούργιου φοβάται μήπως λιώσει δίπλα στο κεράκι μιας τούρτας, αποκαλώντας την "πλαστικιά".

Φανερά ενοχλημένη η ίδια, δεν άφησε ασχολίαστο το συγκεκριμένο tweet και με έντονο ύφος του απάντησε: "Όχι ρε γελοιε !!!δε λιώνω εύκολα!".

« PREV
NEXT »