ΡΟΗ ΕΔΗΣΕΩΝ
latest

Δυστυχώς βρέθηκε νεκρή η 28χρονη: Την σκότωσε ο σύντροφός της και είπε πως έπεσε από τα βράχια, σοκ με τον θάνατό της


Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος 28χρονης στην περιοχή Πέτρα του Ρωμιού στην Κύπρο.

Η νεκροψία-νεκροτομή απέδειξε ότι η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, ο οποίος είπε αρχικά στις Αρχές ότι επρόκειτο για ατύχημα.

Η επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής, Ορθόδοξος Ορθοδόξου, διαπίστωσαν πως η γυναίκα έφερε τέτοιες κακώσεις και τραύματα που δεν δικαιολογούνταν από την πτώση της κι ως εκ τούτου, έφερε στο φως εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κυπριακή Αστυνομία, από τη νεκροτομή, που διήρκησε έξι ώρες, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος της 28χρονης, επήλθε από πολλαπλές κακώσεις σώματος, κρανίου και λαιμού, ενώ λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που επικαλείται το reporter.com.cy η νεαρή είχε κακώσεις σε σημεία του σώματός της, μεταξύ των οποίων και ο λαιμός, που φαίνεται να μην προήλθαν από την πτώση.

Παράλληλα οι γιατροί που εξέτασαν τη σορό, εντόπισαν ευρήματα που αναγκάζουν τους ανακριτές, να βάλουν στο κάδρο και άλλο σενάριο για το τι προηγήθηκε του θανάτου της 28χρονης.


« PREV
NEXT »