ΡΟΗ ΕΔΗΣΕΩΝ
latest

Συγκλονίζει ο παππούς του 20χρονου Αναστάση - «Έκλεισε το σπίτι μας, πάει η ζωή μας...»


Σπαρακτικές δηλώσεις από τον παππού του άτυχου Αναστάση Κουτσόπουλου που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα των Τεμπών - «Δε κοιμάμαι πια και όταν είμαι ξύπνιος, το σκέφτομαι συνέχεια. Βλέπω πράγματα...»

Συγκλονίζει ο παππούς του αδικοχαμένου φοιτητή Γεωπονικής στο ΑΠΘ, Αναστάση Κουτσόπουλου ο οποίος σκοτώθηκε στην τραγωδία των Τεμπών.

Ο κ. Γιώργος περιέγραψε το δράμα που βιώνει ο ίδιος και η οικογένεια του 20χρονου, συγκινώντας παράλληλα με τα λόγια του για τον εγγονό του στον ΑΝΤ1.

«Ο Αναστάσης ήταν το καλύτερο παιδί στη Καρδίτσα. Τον ''φάγαμε'' για τη καλοσύνη του» αναφέρει ο παππούς του. «Ήθελε να πάει με το τρένο, δεν ήθελε να πάει με τους φίλους του με λεωφορείο ή με το αμάξι», συμπλήρωσε.

Ο παππούς του 20χρονου, κύριος Γιώργος Κουτσόπουλος, δήλωσε πως «με το που άκουσα για το τρακάρισμα των τρένων στα Τέμπη, αμέσως είπα ''πάει το παιδί, έφυγε με αυτό το τρένο, χάσαμε το παιδί''».

Για το κλίμα που επικρατεί στην οικογένει ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έκλεισε το σπίτι μας και πάει η ζωή για εμάς. Δεν έχουμε χαρά τώρα στο σπίτι μας».

«Αυτό που θυμάμαι από τον Αναστάση, είναι τα λόγια του. Έρχονταν και μιλούσε για πολιτική, για την Ουκρανία, για πανεπιστήμια, για όλα. Είχε λόγο δικό του. Ειδικά με την γιαγιά του, που του είχε πολλή αδυναμία, μιλούσε για πολλά πράγματα, τα οποία λέγαμε ''γι’ αυτό το φάγαμε το παιδί''.»

«Κουράγιο δεν υπάρχει τώρα, όποιος πει ''έχει κουράγιο'' είναι ψέματα. Είμαστε όλοι σε άθλια κατάσταση. Δε κοιμάμαι πια και όταν είμαι ξύπνιος, το σκέφτομαι συνέχεια. Βλέπω πράγματα..» κατέληξε ο παππούς του Αναστάση Κουτσόπουλου, έντονα συγκινημένος.
« PREV
NEXT »