ΡΟΗ ΕΔΗΣΕΩΝ
latest

Άντζυ Σαμίου: Απαντά για πρώτη φορά κατά της Ανδρομάχης - «Να πει δικό της τραγούδι, να το κάνει επιτυχία κι όχι να κάνει επανεκτελέσεις»


"Η Ανδρομάχη χάνει το δίκιο της. Να πει δικό της τραγούδι, να το κάνει επιτυχία κι όχι να κάνει επανεκτελέσεις που μοιραία θα τη φέρουν σε συγκρίσεις με τα πρωτότυπα" σχολιάζει η Άντζυ Σαμίου.

Τη δική της απάντηση στη διαμάχη που ξέσπασε τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα στην Ανδρομάχη, τη Χριστίνα Σάλτη και τον Κώστα Μηλιωτάκη έδωσε η Άντζυ Σαμίου.Η γνωστή τραγουδίστρια, με αφορμή το ζήτημα περί πνευματικών δικαιωμάτων του τραγουδιού «Παράλληλη Αγάπη», το οποίο ερμήνευσε πρώτη η ίδια το 1999, μίλησε για πρώτη φορά και τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, απαντώντας στην Ανδρομάχη και ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.

«Λοιπόν, αγάπες μου, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πάρω θέση για αυτό το… σπουδαίο ζήτημα που έχει ανακύψει, για το υπέροχο τραγούδι Παράλληλη Αγάπη. Κατ’ αρχάς, πάντοτε ξέραμε ότι η Παράλληλη Αγάπη, μετά το Μη Φεύγεις Απόψε, ήταν από τα πιο δυνατά τραγούδια που είχα στη δισκογραφία μου. Όμως, αυτή τη στιγμή πραγματικά έχει γίνει viral. Το κατάφερε αυτό η Ανδρομάχη; Πολύ πιθανό, ναι, γιατί όχι; Και την ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για αυτό» ανέφερε αρχικά η Άντζυ Σαμίου.

«Όμως όλοι οι τραγουδιστές θα θέλαμε κάποια τραγούδια να τα έχουμε πει εμείς, να είναι δικά μας. Δυστυχώς, δεν έχουμε το δικαίωμα να βγούμε και να τα πουλήσουμε στα Μέσα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να πάρουμε την άδεια των δημιουργών. Άρα η Ανδρομάχη χάνει το δίκιο της. Μπορώ να την καταλάβω, να νιώσω την πίκρα της. Έδωσε την ψυχούλα της για αυτό το τραγούδι, ναι, αλλά όπως λέω και πάλι δεν έχει το δικαίωμα να το βγάλει στο YouTube με δική της μουσική και να πει: το έχω. Δεν γίνεται» σχολίασε στη συνέχεια.

«Η Χριστίνα Σάλτη έχει το δικαίωμα να το πει, εφόσον πήρε τα πνευματικά δικαιώματα από τους δημιουργούς. Ο Κώστας Μηλιωτάκης είναι από τους αγαπημένους μου συνθέτες. Έχει λοιπόν δικαίωμα να προστατεύσει το πνευματικό του παιδί και οι στίχοι είναι της υπέροχης Σμαρούλας Μαραγκουδάκη» τόνισε η Άντζυ Σαμίου.
«Στο τέλος της ημέρας όλοι θα έχουν βγει κερδισμένοι από όλη αυτή την υπόθεση. Η Ανδρομάχη έγινε πιο γνωστή. Συμβουλή δική μου είναι να προτιμήσει να πει δικό της τραγούδι, να το κάνει επιτυχία κι όχι να κάνει επανεκτελέσεις που μοιραία θα τη φέρουν σε συγκρίσεις με τα πρωτότυπα. Και η Χριστίνα Σάλτη θα κάνει πολύ καλό ξεκίνημα με τόση διαφήμιση και πιστεύω τελικά ότι και οι δημιουργοί θα ωφεληθούν, γιατί ο κόσμος θα αγαπήσει περισσότερο τα τραγούδια τους» ξεκαθαρίζει η Άντζυ Σαμίου.
« PREV
NEXT »