ΡΟΗ ΕΔΗΣΕΩΝ
latest

Στάθης Τσιτλακίδης: Κατέρρευσε η αρραβωνιαστικιά του πάνω από τον τάφο - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο της Πολεμικής Αεροπορίας


Τραγική φιγούρα η αρραβωνιαστικιά του άτυχου πιλότου, με την οποία ετοιμαζόταν να παντρευτεί. 

Η Μαρία κατέρρευσε πάνω από τον τάφο του αγαπημένου της, την ώρα που τον αποχαιρετούσε.Κατέρρευσε πάνω από τον τάφο του η αρραβωνιαστικιά του Στάθη Τσιτλακίδη

Υποβασταζόμενη βγήκε έξω από τον κοιμητήριο, μεταφέρθηκε σε ασθενοφόρο της Πολεμικής Αεροπορίας και τις προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το κορίτσι καθ΄όλη τη διάρκεια της τελετής, κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά της τη φωτογραφία τους από τον αρραβώνα τους και ένα λευκό τριαντάφυλλο. Με κενό βλέμμα και δάκρυα στα μάτια προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που ζει: δε θα ξαναδεί ποτέ τον αγαπημένο της, με τον οποίο έκαναν μαζί τόσα όνειρα.


Η Μαρία κρατούσε σε όλη την τελετή στην αγκαλιά της τη φωτογραφία του αγαπημένου της 

Το νεαρό ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Οκτώβριο και ετοίμαζαν τον γάμο τους. Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για αυτούς...


Ο πόνος των γονιών του αδικοχαμένου σμηναγού είναι αβάσταχτος.

Σε όλη την τελετή, η μητέρα του κυβερνήτη του μοιραίου Phantom ήταν χαμένη στην αγκαλιά του συζύγου της και είχε τα μάτια της «καρφωνένα» στη φωτογραφία του Στάθη της. Προσπαθούσε να κλείσει για πάντα μέσα της τη μορφή του, το χαμόγελό του.


Η μητέρα του Στάθη Τσιτλακίδη κρατά στα χέρια της τη φωτογραφία του γιου της

Τα δάχτυλά της χάιδευαν το παλληκάρι της, τον αετό της, καθώς τον συνόδευε στην τελευταία του κατοικία. Πάνω από το μνήμα ένωσε τη φωνή της με όλο τον κόσμο και τον αποχαιρέτησε ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο.


Σπαράζουν οι γονείς του αδικοχαμένου σμηναγού

Ο πατέρας του, βγαίνοντας από το νεκροταφείο, κρατούσε σφιχτά στα χέρια του την ελληνική σημαία, το πηλήκιο και το ξίφος του γιου του. Τα σήκωσε ψηλά στον ουρανό, εκεί που θα βρίσκεται για πάντα το Στάθης του.


Ο πατέρας του Στάθη Τσιτλακίδη κρατά το σπαθί και το πηλήκιό του 

«Ψηλά αγόρι μου, ψηλά», μονολογούσε η μητέρα του την ώρα που έφθανε στην εκκλησία.
« PREV
NEXT »