ΡΟΗ ΕΔΗΣΕΩΝ
latest

Έγινε πατέρας στα 72, γέννησε η 37χρονη σύζυγός του: ”Το μόνο που θέλω είναι να φτάσω τα 105 για να τον δω μπαμπά”


Για έκτη φορά πατέρας στα 72 του έγινε ο David Foster, καθώς η 37χρονη σύζυγός του έφερε στον κόσμο τον γιο τους.


Σύμφωνα με τον ίδιο, το να γίνεσαι πατέρας σε τόσο μεγάλη ηλικία έχει αρκετά μειονεκτήματα αλλά και πολλά πλεονεκτήματα.

Στην ηλικία που βρίσκεται σήμερα έχει περισσότερη υπομονή από ό,τι νεότερος, μια δεξιότητα που θεωρεί σημαντική για την ανατροφή ενός παιδιού.

Παραδέχεται μάλιστα πως στις 5 κόρες του, που πλέον είναι ενήλικες (έχει και 7 εγγόνια), δεν είχε την απαιτούμενη υπομονή και επιμονή ενώ ήταν περισσότερο αλαζονικός και λειτουργούσε περισσότερο με το ένστικτο και λιγότερο με τη λογική.

«Πιστεύω πως σε αυτή τη φάση της ζωής μου μπορώ να προσφέρω στο γιο μου σοφία!», εξηγεί. «Φυσικά έχω αγωνία αν θα τον δω να φτάνει τα 30 αλλά μπορώ να του δώσω σπουδαία μαθήματα και για όσο θα είμαι δίπλα του, θα είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Αν βάλεις στη ζυγαριά τα κατά και τα υπέρ του να γίνεσαι γονιός σε μεγάλη ηλικία, νομίζω πως η ζυγαριά γέρνει στα υπέρ», λέει.


Όσο για τα 35 χρόνια που τον χωρίζουν με τη δεύτερη σύζυγό του, είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος.

«Οι άνθρωποι μιλούν συνέχεια για τη διαφορά ηλικίας μας και συχνά μας φέρνουν σε αμηχανία, αλλά δεν δίνω σημασία. Είμαστε πολύ καλά μαζί και αν κάτι καταστρέψει τον γάμο μας, σίγουρα δεν θα είναι τα χρόνια που μας χωρίζουν», κατέληξε.
« PREV
NEXT »