ΡΟΗ ΕΔΗΣΕΩΝ
latest

Οι 3 ερωτογενείς ζώνες που αγνοείς, αλλά προσφέρουν τεράστια απόλαυση3 σημεία που χρειάζονται την προσοχή σου

Υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να βελτιώσει το σεξ που κάνει με τον σύντροφό του; Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι δεν έχεις κανέναν παράπονο και όλα πηγαίνουν εξαιρετικά, πάντα θα υπάρχει το ακόμη καλύτερο ή αυτό που θα ανανεώσει την ερωτική μας ζωή.


Από πού ξεκινάμε λοιπόν; Από τα απλά και βασικά. Πριν φτάσουμε στον εντοπισμού του σημείου G, και πριν δοκιμάσουμε το πιο περιπετειώδες σεξ, σε δημόσιους χώρους, ας δούμε τις μικρές ερωτογενείς ζώνες του σώματός μας. Είναι σχετικά άγνωστες, αλλά μπορούν να κάνουν θαύματα.

Το μυαλό

Μην γελάς, από εκεί ξεκινούν όλα, είτε συμφωνείς είτε όχι. Ακόμα και σε one night stand, χρειάζεσαι αυτό το κάτι που θα σε διεγείρει. Μην είναι το χιούμορ; Μην είναι οι κοινές πεποιθήσεις; Μην είναι μία συγκεκριμένη ατάκα; Αν πάλι είσαι σε σχέση, δεν αρκεί μόνο το πάθος και η χημεία. Είναι σημαντικό να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά και πνευματικά, ώστε να μπεις πιο εύκολα στο σωστό mood.

Οι πατούσες

Δεν χρειάζεται να υπάρχει φετίχ με τη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος. Κάθε πατούσα έχει περισσότερες από 7.000 νευρικές απολήξεις, και είναι ευαίσθητες σε κάθε άγγιγμα. Ας ξεκινήσουμε από το μασάζ και ας μην αγνοούμε τον ερωτισμό των ποδιών, εν γένει.

Η μέση

Τα χάδια στη μέση, με ή χωρίς ρούχα, δημιουργεί μία ερωτική και ανακουφιστική αίσθηση. Μπορεί να ακούγεται αδιάφορο, αλλά αν το δοκιμάσεις, θα διαπιστώσεις ότι είναι ένα πολύ σέξι σημείο του σώματος.
« PREV
NEXT »