ΡΟΗ ΕΔΗΣΕΩΝ
latest

Συγκινεί γνωστός ποδοσφαιριστής: Έμαθε ότι θα γίνει πατέρας 3 μέρες πριν διαγνωστεί με καρκίνο – Το συγκινητικό video


O Κύπριος ποδοσφαιριστής Βαλάντης Καπαρτή, παραχώρησε συνέντευξη στον Βασίλη Τσιρόπουλο, μίλησε για την καριέρα του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Βαλάντης Καπαρτής: O καρκινός και το θαύμα

“Στην περίοδο της προετοιμασίας παίζαμε ένα φιλικό με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι και ήταν ο Γιάννης Πετράκης προπονητής. Ήμουν με τη γυναίκα μου και τη πεθερά μου. Θα πηγαίναμε διακοπές ωστόσο για διάφορους λόγους επέστρεψα με την ομάδα στο σπίτι. Μετά, αφότου είχα επικοινωνία με τη σύζυγό μου πήρα το αμάξι και οδηγούμουν προς το Παραλίμνι.

Έσπασε το λάστιχο. Στην πίεση που έβαλα εκείνη τη στιγμή που άλλαζα το λάστιχο, πρίστηκε η μασχάλη μου. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πάει εύκολα στο γιατρό. Όταν πρίστηκε η μασχάλη μου είπα γιατί. Περίμενα 1-2 βδομάδες, επικοινώνησα με τον προσωπικό μου ιατρό. Μου είπε να περάσω να με δει. Τυχαία ανακαλύψαμε ότι υπήρχε ένα κουβάρι εκεί. Μου είπε ο γιατρός να περιμένουμε, εγώ ένιωσα ότι κάτι δεν πάει καλά.


Πήγα και έκανα ultra sound. Βρήκαμε 4-5 διογκωμένους λεμφαδένες στην μασχάλη. Να σημειώσουμε ότι παίζαμε κανονικά στο πρωτάθλημα και στα 3-4 παιχνίδια ένιωθα δυνατός. Στο 5ο παιχνίδι άρχισα και έκανα αυτή τη διαδικασία. Όταν μου έγραψε ότι απαιτείται βιοψία, μου είπε ότι πρέπει να κάνω εγχείριση και ότι δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Πάντα το μυαλό μου πήγαινε στο χειρότερο, πάντα προετοιμάζω τον εαυτό μου για το χειρότερο.


Μέσα μου ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι πρέπει να με εγχειρίσει και να δούμε πως προχωρούμε. Πήγαμε να κάνουμε το χειρουργείο, στείλαμε το δείγμα για βιοψία και θα περιμένουμε. Έπρεπε να περιμένω 5 ημέρες. Η διαδικασία της αναμονής είναι χειρότερη από την διάγνωση.

Μετά από κάποιες ημέρες πήγαμε στο γραφείο του ιατρού και μου βάζει μπροστά μου τη διάγνωση και βλέπω λέμφωμα. Γέλασα. Μου λέει ο γιατρός υπάρχουν πολλοί καλοί αιματολόγοι, αλλά εγώ πάω πάντα βάση ενστίκτου. Δεν ακούω κανένα.

Πήγαμε στο Γενικό Νοσοκομείο, δίνω τη διάγνωσή μου στον γιατρό και τον ρωτάω. ”Έχω πιθανότητες;” Μου είπε ότι εδώ δεν πάμε με βάση τις πιθανότητες. ”Μπορεί για κάποιον να είναι 10% και μπορεί για σένα να είναι 100%”. Έπεσα στην αγκαλιά του και του λέω θέλω να γίνω καλά. Ξέσπασα. Τρεις μέρες πριν διαγνωσθώ, μου ανακοίνωσε η γυναίκα μου ότι είναι έγκυος.


Βαλάντης Καπαρτής: Δείτε το video« PREV
NEXT »